Conflict begeleiding


Conflict binnen je organisatie?Ruim 50% van het arbeidsverzuim is direct het gevolg van een conflict! Conflicten kunnen een serieuze impact hebben op zowel werknemers als werkgevers, maar er is goed nieuws: met onze professionele Conflict Begeleiding kunnen we je helpen om problemen om te buigen naar oplossingen.


Waarom kiezen voor Conflict Begeleiding?


1. Beheersing van schadelast bij re-integratie: Als er al verzuim is opgetreden, kan onze begeleiding helpen bij de re-integratie van werknemers, waardoor de schadelast wordt beperkt en de terugkeer naar de werkvloer soepeler verloopt.

In plaats van afhandelen van het conflict helpen wij het op te lossen zodat jullie samen verder kunnen ipv uit elkaar te gaan. Zeker in deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt heel waardevol.


2. Verzuimpreventie: Door conflicten op een constructieve manier aan te pakken, verminder je de kans op arbeidsverzuim. Dit bespaart niet alleen tijd en geld, maar zorgt er ook voor dat je team gezonder en gelukkiger blijft.


3. Verbeterde communicatie: Conflicten ontstaan vaak door miscommunicatie en onbegrip. Onze coaches fungeren als bruggenbouwers en helpen bij het herstellen van de communicatie tussen werkgevers, leidinggevenden en werknemers.

Hiermee krijg je inzicht in je eigen aandeel en kun je conflicten in de toekomst voorkomen.Geen enkel conflict is hetzelfde.

Onze Conflict Begeleiding biedt op maat gemaakte oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van jouw organisatie.

Kies voor een harmonieuze werkomgeving en een succesvolle organisatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe onze Conflict Begeleiding kan bijdragen aan de groei en stabiliteit van je bedrijf.verzuim en re-integratie advies coaching life coach burnout of conflict begeleiding vitaliteit sparring spreekuur
unsplash