Marie-Françoise Wilbrenninck

verzuim en re-integratie advies coaching life coach burnout of conflict begeleiding vitaliteit sparring spreekuur


Ik ben Marie-Françoise Wilbrenninck, een moderne levenscoach, vitaliteitscoach en trainer. Ik ben uit het bouwjaar 1971, en met ruim 50 levensjaren achter me, ben ik op een punt gekomen waarop reflectie een natuurlijke stap is. Mijn levenspad begon in 1971 in een gezin van 5 met 2 oudere broers en ik groeide op in een klein dorp tussen de weilanden. Na mijn 5 jarige vlieg carriere bij KLM verruilde ik mijn blauwe pak voor ondernemen in de horeca waar ik waardevolle lessen leerde, vooral van de uitdagingen en moeilijkheden die ik tegenkwam. Deze 20 jaar leerde me dat groei vaak ontstaat in crisissituaties.

Vlak voor de coronapandemie verkocht ik mijn laatste restaurant en ging ik als zzp'er in de horeca verder. Toen de horeca later vrijwel tot stilstand kwam, besloot ik mijn ervaring en kennis om te zetten in een nieuwe richting. Ik volgde een opleiding tot re-integratiespecialist en ging werken bij een Arbodienst, waar ik mensen hielp om duurzaam terug te keren naar werk na uitval.

Mijn passie voor het ondersteunen van mensen en bedrijven om verzuim te voorkomen, leidde me naar de opleiding tot Vitaloog, een specialist in vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Als lifecoach, vitaliteitsadviseur en trainer zet ik me nu in om bij te dragen aan een gezonder en gelukkiger (werkend) Nederland.

Mijn missie is helder: ik wil jouw geluk vergroten door je te helpen begrijpen dat je meer invloed hebt op je eigen (werk)geluk dan je denkt. Ik begeleid je bij het doorgronden en loslaten van belemmerende overtuigingen, en help je je eigen invloedssfeer te herkennen. Of het nu gaat om re-integratie, het herstellen van arbeidsrelaties, of het verbeteren van vitaliteit, ik begeleid jou in het oplossen van problemen en constructief om te gaan met uitdagende situaties.

Mijn kracht ligt in mijn ervaring als mens en zowel zelfstandig ondernemer als werknemer, waardoor ik me in alle perspectieven kan inleven. Hierdoor kan ik tevens een brug slaan tussen werknemers en werkgevers, zodat beide partijen zich begrepen en gehoord voelen.

Mijn eigen levenspad heeft me geleerd dat geluk draait om het vinden van vervulling en bezieling in relaties, in plaats van alleen prestaties en winst. Ik ben positief ingesteld, zorgzaam, praktisch, eerlijk en direct, maar altijd op een respectvolle manier.

Wil je meer weten of persoonlijk kennismaken? Neem gerust contact met me op.

Together, let's make your (professional) life better

verzuim en re-integratie advies coaching life coach burnout of conflict begeleiding vitaliteit sparring spreekuur