Trainingen

Vitaliteits coach life coach vitaliteit trainer vitaliteit adviseur personal coach conflict begeleiding

01.

Training

Vitaal

Leiderschap

2 daagse training

voor leidinggevenden

Ontdek de kracht van Vitaal Leiderschap in onze inspirerende     2-daagse training!


Ben je op zoek naar een diepgaande training die je de essentie van Vitaal Leiderschap leert? Dan is onze training Vitaal Leiderschap precies wat je nodig hebt! Na deze cursus zul je:


 1. Vitaal Leiderschap begrijpen: Leer wat vitaal leiderschap is en wat het effect ervan op je organisatie is.

 2. De impact van vitaliteit begrijpen: Ontdek hoe vitaliteit van invloed is op jezelf, je team en de gehele organisatie, en waarom het de sleutel is tot succes.

 3. Meester worden van de energiematrix: Leer hoe je de energiematrix kunt inzetten om je persoonlijke vitaliteit te optimaliseren en deze kennis toe te passen in een teamcontext.

 4. Vitaliteit duurzaam implementeren: Ontdek effectieve strategieën om vitaliteit blijvend in je team te integreren, waardoor de prestaties en het welzijn van het hele team worden verbeterd.

 5. Vertrouwensvolle dialogen voeren: Leer hoe je vanuit vertrouwen en begrip constructieve dialogen kunt voeren, en hoe je anderen kunt helpen om hun eigen gedrag duurzaam te veranderen.                           


Deze unieke training wordt uitgevoerd in samenwerking met

Els Steegmans van Vitaels, een expert op het gebied van vitaliteits beleid.
Je kunt kiezen voor een incompany training of deelnemen op onze prachtige locatie in de betoverende Eifel in Duitsland. Hier kun je niet alleen genieten van inspirerende leermomenten, maar ook ontspannen met een overnachting in een comfortabel hotel en genieten van een heerlijke wandeling en een top catering.


Training

Verzuim, 4 uur

02.

Verzuim

Training


Ontdek de Workshop: Effectief Verzuimmanagement 


Ben je als werkgever op zoek naar de sleutel tot succesvol verzuimmanagement? Onze boeiende workshop biedt je in slechts 4 uur de essentiële kennis en tools om verzuim binnen je organisatie effectief aan te pakken.


Wat je zult leren:

 1. De Wet Verbetering Poortwachter: Begrijp de cruciale aspecten van deze wetgeving en hoe deze van toepassing zijn op jouw organisatie. Voorkom juridische valkuilen en leer hoe je aan je wettelijke verplichtingen kunt voldoen.

 2. Verwachtingen: Krijg inzicht in wat er van verzuimende werknemers maar ook de leidinggevenden wordt verwacht. Hoe kunnen ze bijdragen aan een vlot herstelproces en een snelle terugkeer naar het werk?

 3. Verzuimsignalen herkennen: Leer de 5 belangrijkste signalen van verzuim te herkennen voordat ze escaleren. Vroegtijdige detectie kan verzuim voorkomen.

 4. Effectieve Dialoogvaardigheden: Ontwikkel de vaardigheden om open en constructieve dialogen te voeren wanneer je deze verzuimsignalen opmerkt. Leer hoe je de communicatie kunt verbeteren om te voorkomen dat werknemers langdurig uitvallen.


Onze workshop biedt praktische tips, real-world voorbeelden en interactieve oefeningen om je te helpen de krachtige tools van effectief verzuimmanagement te beheersen.


Workshop vitaliteit

4 -uur 

03.

Vitaliteit

Workshop

Ontdek Jouw Vitaliteit in Onze Inspirerende Workshop


Wil je een leven vol vitaliteit leiden? Onze 4 uur durende workshop geeft je de inzichten en tools die je nodig hebt om jouw vitaliteit naar nieuwe hoogten te brengen.


Na deze workshop weet je:


 1. Betekenis van Vitaliteit: Leer wat vitaliteit specifiek voor jou betekent en hoe het jouw welzijn beïnvloedt.

 2. De 5 Elementen van Vitaliteit: Ontdek de vijf cruciale elementen die van invloed zijn op je vitaliteit en hoe je ze in balans kunt brengen.

 3. Welvaart en Gezondheid: Begrijp de impact van welvaart op onze gezondheid en leer hoe je welvaart kunt omzetten in gezonde levenskeuzes.

 4. Gezonde Illusies Ontmaskeren: Leer dat wat op het eerste gezicht gezond lijkt, niet altijd de beste keuze is voor jouw welzijn.

 5. Concrete Stappen naar Verandering: Heb je helder wat je wilt veranderen of verbeteren in je levensstijl, ik help je  haalbare doelen te stellen op weg naar positieve verandering.

 6. Energie en Ontspanning: Ontdek praktische manieren om je energieker en ontspannen te voelen, waardoor stress afneemt en veerkracht wordt versterkt.

Deze workshop biedt inspirerende inzichten, interactieve oefeningen en waardevolle tips om je werknemer te helpen hun vitaliteit te vergroten en hun leven in balans te brengen.

Oh ja, en een bijkomend positief effect voor de werkgever is dat ze dan ook productiever, creatiever en duurzamer inzetbaar zijn.

Een win-win situatie dus!